De ce coaching individual?

Pentru că trăim în secolul vitezei și mult prea des renunțăm la visele noastre, la destinația visată sau chiar la însăși ideea de a ne căuta visul. Punem asta pe seama faptului că procesul de schimbare ar fi prea lung sau prea anevoios și uităm ce poate face o schimbare mică, o modificare de doar câteva grade, aplicată direcției chiar acum.

Nu doar destinația va fi diferită, vom avea și o altă traiectorie, generată de acea mică modificare. O traiectorie asociată cu experiențe noi, care vor duce la trăiri diferite, ce se vor concretiza în emoții și sentimente noi, diferite.

Coaching și programare neuro-lingvistică

Un principiu de bază în neuroștiințe spune că neuronii activați împreună se conectează împreună, ceea ce înseamnă că dacă te gândești la aceleași lucruri, dacă faci zilnic cam aceleași alegeri și dai dovadă de aceleași comportamente, atunci acele comportamente duc la repetarea aceluiași tip de experiențe, care activează aceleași tipare neuronale, pentru a rămâne același “tu” familiar.

Dacă vrei să schimbi ceva, dar te-ai săturat de teorii motivaționale și cursuri care la modul real, simți că nu te-au ajutat, probabil te-ai întrebat și de ce nu este suficientă informația sau ce anume lipsește. Răspunsul e simplu și îl știi deja: exact ca la școală, poți să citești toate manualele, practica va face diferența. Conform Standardelor ICF, rezultatul optim este obținut după un program de 10-12 ședințe de coaching cu recurență săptămânală, adaptat în funcție de particularitățile situațiilor. Te invit să-l alegem împreună!

Dacă ești interesat, programează o discuție gratuită (15-20 minute), în care să schițăm un plan de explorare a abilităților tale și valorizare a deficiențelor. Și cel mai important, să dezvăluim resurse pe care nu le-ai descoperit încă!

Spre Calendarul de întâlniri!

Previous
Previous

Eu n-aș face coaching!

Next
Next

Comunicarea nonviolentă