1 din 5 angajați optează pentru noi beneficii

De ce sesiuni individuale de coaching la locul de muncă?

Conform rezultatelor ultimelor sondaje din mediul online, privind beneficiile apreciate de angajați, aproximativ 19% dintre aceștia și-ar dori să beneficieze la locul de muncă de serviciile unui terapeut, coach sau consilier în dezvoltare personală.

În practică, măsura în care angajații sunt implicați în procesul de selecție a beneficiilor extrasalariale, diferă de la o companie la alta. Și poate de prea multe ori, au primat abilitățile agenților de vânzare în alegerea acestor servicii. Și de prea puține ori s-a mizat pe acuratețea sondajelor interne care să releve dorințele reale ale angajaților.

Interesele companiei vs. interesele angajaților

În calitate de om de vânzări, am știut prea bine ca o organizație trebuie să genereze profit și evident, încă sunt de acord cu asta. Însă ceea ce-mi este mai clar acum, e că o companie nu trebuie să fie în centrul atenției în speranța că ulterior, prin stimulente financiare, angajații se vor simți și ei mai bine. Dimpotrivă, un fundament sustenabil e bazat pe faptul că trăim într-o eră în care, la fel de importante ca și profitul, sunt căutarea sensului și găsirea modului în care putem contribui noi, ca indivizi. Pentru că de aici vin satisfacția și mulțumirea.

"Odată ce majoritatea membrilor unui grup se simt incluși, se naște o altă dinamică, cea a afirmării individuale." Sir John Whitmore, Coaching pentru performanță.

Dacă sunteți interesat de dezvoltarea personală a angajaților și crearea de relații autentice, armonioase, programați o întâlnire de cunoaștere în care să abordăm experiența mea în mediul de business, dar și particularități din climatul de lucru al companiei dumneavoastră, abordate din perspectiva soluționării prin coaching. Și cel mai important, să dezvăluim modalitățile de marcare a rezultatelor noastre viitoare!

Previous
Previous

Comunicarea nonviolentă

Next
Next

Explozia emoțională a copilului